Tjenester og produkter

Tak

Et godt tak holder huset tørt ved å holde snø, vind og regn ute, og er derfor en av de viktigste delene et hus består av. Vi utfører alt som en blikkenslager kan av takarbeid. Taktekking, takstein, tak med plater, båndtekkning av tak, m.m.

Takrenner

En takrenne som ikke er tett kan forårsake store skader og kan resultere i dyre reparasjoner. En takrenne skal samle regnvann og lede det vekk. Vi produserer selv og kan montere takrenner, nedløpsrør og rennedeler.

Beslag

Hos Jensen Blikkenslagerverksted kan vi komme med råd og tips til beslagsløsninger, samt skreddersy enhver type beslag etter tegning. Vi leverer arbeid av høy kvalitet, og kan ta på oss alle typer beslagsarbeider.

Fasade

En fasade er også, på noe lik linje med tak, med på å holde naturens krefter ute. En blikkenslager kan gjøre mye med en fasade. Det finnes ulike kledninger, mønstre, metaller, oppføringer og farger. Kun fantasien setter grenser.

Piper og luftehatter

Vi kan produsere og montere pipebeslag og luftehatter tilpasset ditt tak og ditt budsjett. Vi leverer alltid av høy kvalitet, enten om du har et stramt budsjett eller om du ønsker en mer dekorativ pipe med eksklusive materialer.

Ventilasjon

I bygg er det viktig med god ventilasjon. Vi tilbyr ventilasjonsanlegg, ventilasjonssystemer, ventilasjonsaggregater, kanalsystemer og luftfordelingskomponenter i både nye og eksisterende bygg.

Produkter

Vi produserer alt av beslag med materiale som kobber, sink, aluminium, galvanisert, lakkerte, plastbelagt i standard farger, alt av diverse takrenner i ønsket farge og metall. Alle former for ventilasjons deler og kanaler med tilbehør. Trenger noen å få tettet pipe som lekker, så ordnes det med byggherrens ønsker av type metall og farger.

Har du behov for våre tjenester?

Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat!